Monday, April 19, 2010

MY KEK PALESU(FAUX CAKE)

Masih lagi bab menyelam sambil minum air ,he he sempat juga mama gi kelas kek palesu ni,kelas ni pun tak lama sangat jadi mama cal lah cikgunya,dia pun free mama gilah umahnya dan belajar camna nak buat kek palesu ni..kepada sesiapa berminat nak belajar boleh contek mama..


CISTAT/MUFFIN

Kak jamaliah ode 50pcs cistat dan 50pcs muffin strawberi gan muffin blueberi tuk bawa bekal gi tengok anaknya belajar kt kl,terima kasih daun keladi ya kak..

MY LITTLE MR. & MRS. TEDDY BEAR

Macam biasa sambil menyelam sambil minum air he he,gi jemputan kawin kt KL teruslah gi menimba ilmu so inilah hasilnya,terima kasih ina ada rezeki kita jumpa lagi ya..sesiapa yang berminat nak ode dan nak belajar bolehlah cal mama ya..Dan kepada sesiapa yang berminat nak belajar apa2 modul boleh contek mama tuk arrange hari dan waktunya ..

MAJLIS PERKAHWINAN

Pada minggu lepas bertempat di Hotel Singgahsana ,Petaling Jaya mama telah menghadiri majlis pernikahan dan persandingan sepupu lelaki mama ,maknanya pengantin lelaki tu lah..Selama dua hari mama di kuala lumpur .Mama ucapkan Selamat Pengantin Baru buat fitri dan sara semoga kekal hingga ke akhir hayat...Memang sedap hidangan nasi baryani tuari emm bila ingat perut jadi lapar..

Artis jemputan kumpulan rabbani..

Tinggitu kek kawin nya..

Pasangan pengantin sedang memotong kek..

Pasangan yang sama cantik sama padan..

ODER KEK/MUFFIN

Muffin stawbwerry dan oren ni diode oleh kak su sebanyak 100pcs tuk dibawa balik kekampungnya di kota tinggi nak bagi anak sedaranya yang kebetulan nak sambut arijadi.Terima kasih kak su jangan serik ya..


CMC ni di ode oleh zura sempena ulang tahun perkahwinan nya ,terima kasih zura kalau tak silap mama dari taman scientex,tak sempat mama nak tanya minggu lepas buzy sesangat..